De nieuwste vorm van marketing: het kopen van likes voor social media

De nieuwste vorm van marketing het kopen van likes voor social media

Marketing wordt al lang niet meer gedaan zoals het vroeg ging. Waar vroeger veel werd geïnvesteerd in advertenties in bijvoorbeeld magazines, wordt er vandaag de dag meer gekeken naar sociale media. Hierop zijn dan weer vooral zogenaamde influencers belangrijk. Wil jij nou influencers vinden of zelf een influencer worden dan is het handig om goed te begrijpen hoe influencer marketing werkt. In dit artikel leer jij er meer over.

Influencer marketing: wat is dat eigenlijk?

Influencer marketing is niets anders dan het promoten van jouw merk, product of service via sociale media en dan vaak via een influencer. De influencer heeft heel veel volgers of krijgt veel aandacht en daarom veel likes. Het is niet alleen zo dat er op deze manier veel mensen bereikt worden, maar ook bereikt door iemand die populair is. Het bericht dat jij wil promoten wordt dan dus door een zeer populair persoon of medium de wereld in geslingerd.

Waarom is influencer marketing zo populair?

Influencer marketing is om meerdere redenen zeer positief. Ten eerste worden heel erg veel mensen heel snel bereikt. De groep mensen die actief is op sociale media is veel groter dan groepen die heel veel tv kijken of naar de radio luisteren. Daarnaast groeit de groep actieve social media gebruikers nog steeds. Ook is het bereiken van mensen via social media goedkoper dan via traditionele media. Tot slot maak je gebruik van een populair persoon, wat jou bericht ook persoonlijker maakt, dan via de tv.

Wat houdt het kopen van likes of volgers in?

Als je Instagram volgers of likes koopt, dan krijgt jouw account in één keer heel veel meer volgers of jouw bericht krijgt veel extra likes. Dit moet gezien worden als een boost voor jouw account. Doordat er zoveel extra likes of kopers in één keer bijkomen stijgt de activiteit snel en daardoor pikt het sociale medium jouw account op. Hierdoor komt het weer in beeld bij andere mensen, die dan jouw account of bericht zien en zullen liken of volgen. Je brengt dus eigenlijk een balletje aan het rollen.

Likes-kopen.nl begeleidt jou in influencer marketing

Voor sommigen is het kopen van (Instagram, Facebook of YouTube) likes of volgers nog best nieuw. Zo moet je keuzes maken tussen internationale of Nederlandse likes en moet je weten hoeveel en hoe vaak je ze wil hebben. Likes-kopen.nl is de enige verkoper van likes die telefonisch bereikbaar is. Je hoeft dus niet te mailen en te wachten op een antwoord. Je kunt bellen en bespreken met een echt persoon wat de beste keuzes en opties zijn.

Garantie en veiligheid bij het kopen van likes en volgers

Het is van groot van belang dat je op een veilige manier likes koopt. Er zijn meerdere malafide websites die likes en volgers aanbieden zonder deze vervolgens ook te leveren. Likes-kopen.nl heeft een keurmerk waaruit hun betrouwbaarheid blijkt. Daarbij krijg je een levergarantie en heeft deze verkoper alleen maar positieve evaluaties.

Thanks for Reading

Enjoyed this post? Share it with your networks.